Folia
Początki folii aluminiowej sięgają 1910 roku. Wtedy opracowano pierwowzór folii, który bardzo szybko zyskał popularność. Stosowana była do zabezpieczania żywności przed dostępem do światła, wspomagała utrzymywanie wilgotności produktów oraz zapobiegała przed rozwojem bakterii. Dziś stosowana w przeróżnych branżach do najróżniejszych celów. Jej uniwersalność sprawdza się w domu czy pracy. Folia aluminiowa to także jeden z najlepszych materiałów wykorzystywanych do produkcji opakowań próżniowych. Folia aluminiowa to ważny element podczas przygotowania posiłków w kuchni oraz ich przechowywania. Matowa strona folii ułatwi przepływ ciepła podczas pieczenia potraw, a błyszcząca strona pozwoli na zachowanie wilgoci, dzięki czemu mięsa przyrządzane będą soczyste i miękkie. Folia aluminiowa sprawdzi się świetnie w przypadku oferowania klientom dań na wynos. Termoizolacyjna funkcja folii aluminiowej pozwoli na bezpieczny transport gorących dań do klienta. Owiń szczelnie posiłki i pozwól cieszyć się wciąż ciepłymi daniami swoim gościom.

Jest 5 produktów.